Naslovnica / Aktualno / Sutra u Karlobagu malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”

Sutra u Karlobagu malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”

KARLOBAG- U Karlobagu se sutra održava 7. malonogometni turnir  „Heroji Domovinskog rata“ povodom proslave nadolazeće 24-te obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije „Oluja“. Turnir će se održati na igralištu Laktinac s  početkom u 16  sati. Organizator malo-nogometni klub Karlobag pripremio je bogat zabavni, glazbeni i sportski program. Na Herojima će ove godine nastupiti 6 malonogometnih momčadi iz Karlobaga i Gospića. Također na ovogodišnjim Herojima uoči polufinalnih utakmica u 20  sati međusobnu će utakmicu odigrati i najmlađi juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“ iz Karlobaga. U  sklopu malonogometnog turnira održana je misa zadušnica za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu po kojima je ovaj veliki malonogometni turnir i dobio ime.

Podsjetimo nekoliko nogometnih zaljubljenika iz Karlobaga je nakon prošlogodišnjih Heroja na igralištu Laktinac izradilo mural posvećen Herojskom gradu Vukovaru, dok će ove godine na turnir  „Heroji Domovinskog rata“ u večernjim satima spustiti veliku koreografiju koju će posvetiti svim stradalima koji su život položili na oltar Domovine.

Vrijedi svakako spomenuti kako je uoči ovogodišnjih Heroja proslavljeni Hrvatski nogometaš Dejan Lovren izrazio javnu podršku Herojima i humanitarnoj lutriji tako da je darovao nekoliko nogometnih dresova sa svojim potpisom i snimivši video poruku podrške Herojima Domovinskog rata u Karlobagu. Organizator Mnk Karlobag nas još jednom sve poziva da svojim dolaskom uvećamo ovaj veliki sportski događaj kako bi dostojno obilježili svi zajedno nadolazeću proslavu dana Domovinske Zahvalnosti, dan Pobjede i dan Hrvatskih Branitelja. U skupini A sudjeluju  Mnk Karlobag, UDVDR Kostrena i Heroji ulice Gospić, a u skupini B  SJP Tigar,
Cesarica i 9.GBR Vukovi.

Ivica Došen/ Milan Tomašević

Također provjerite

Sa ličke Plješivice spašena trudnica, dvoje djece i dva muškarca

Danas oko 16:15 sati na ličkoj Plješivici, na predjelu Škipine, policijski službenici Postaje granične policije …