Gospić uživao u hitovima Jure Stublića i Filma

Grocks – sinoćnjim fantastičnim nastupom neuništivog Jure Stublića i njegovog Filma u atriju KIC-a između gospićke publike i Jure stvorila se fantastična atmosfera koja je trajala puna dva i pol sata. Jura i Film nizali su hit do hita, a Gospićani pokazali da gradu još nije propao r’n’r!!

„Sjećam se prvog poljupca“, „Moderna djevojka“, „Neprilagođen“ , „Mi nismo sami“, „Srce na cesti“, „Bili cvitak“ –  samo su dio vječnih hitova ovog benda,  začetnika Novog vala, koji je svojevremeno u Gospiću imao veliki broj poklonika. Sjetio se Jura Stublić i Drage Mlinareca i grupe 220 otpjevavši  i njegovu stvar Osmijeh, a nije preskočio ni Johnnya Štulića i Azru s kojom je na početku glazbene karijere svirao.  Publiku je oduševio Azrinom pjesmom „Užas je moja furka“. Fura se Jura još uvijek dobro, a Gospićani upravo te generacije, a i oni nešto mlađi , dočekali su ga i ispratili ovacijama.

Nema sumnje –  Grocks  se nastavlja! Sljedeći u nizu koncerata je onaj TBF-a koji je planiran za 13.srpnja.  Nakon njih Gospićki rock bendovi imat će svoju večer 19. srpnja, dok će GROCKS zatvoriti grupa Silente 27. srpnja.

GALERIJA SLIKA

Također provjerite

NOVA IMAGE BROŠURA – LIKA je LIK

U nastavku suradnje na zajedničkom projektu Lika je Lik Turističke zajednice općine Plitvička jezera, Turističke …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content