Felix Jaehn predstavio singl „Love On Myself“ ft. Calum Scott!

„Love On Myself“ odiše pozitivnom, ljetnom energijom te pršti samopouzdanjem, a sadrži i snažnu poruku važnosti posvećivanja vremena vlastitim željama kako bismo bolje upoznali sami sebe. Pjesmu je otpjevaoCalum Scott („Dancing On My Own“, „You Are The Reason“), jedan od najistaknutijih vokalista u povijesti britanske glazbe, kojeg je izniman talent 2015. godine doveo do finala popularnog showa Britain’s Got Talent.

„Love On Myself“ za Felixa predstavlja početak novog glazbenog poglavlja u kojem je još više fokusiran na stvaranje pjesama koje su maksimalno iskrene. Upravo je to mladom producentu bio motiv da sudjeluje u stvaranju tekstova njegovih novih pjesama, kojima nastavlja prenositi svoju viziju glazbenog stvaralaštva. 

Felix Jaehn široj se javnosti predstavio 2014. godine zahvaljujući remiksu pjesme „Cheerleader“, koja se u 55 zemalja našla na prvom mjestu ljestvice najslušanijih pjesama. Do danas je surađivao s brojnim popularnim glazbenicima, među kojima su se našli Steve Aoki, Adam Labert i The Vamps. Mladi je producent prethodne godine objavio debitantski album „I“, koji su zavoljeli i kritičari i publika. Felix će i ovo ljeto provesti prenoseći njegovu glazbenu viziju na brojnim popularnim festivalima, među kojima su Lollapalooza, Stockholm, Parookaville te Tomorrowland.

Universal Music Hrvatska

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content